Hejdå 2008

Hej på er! Jag är ledsen över mitt inlägg igår kväll Jag var arg och det fick gå ut över min blogg, Men jaja, sånt händer med. Detta blir nog sista inlägget 2008 . Kvällen ska bli rolig, den ska bli. Har hyrt tre filmer, En rysare som jag längtar efter att få se, The Devil's Chair heter den, någon som har sett den ? The Happening som jag började se men som jag inte fick se klart på, och Arn , ja sista filmen var mest för att min pappa ville se den :)

Ha nu ett Go Kväll!

Puss&kram♥

Gott Nytt Jävla År!

Ja folket. ca 24 timmar är det 2009, lite små läskigt faktisgt, men sån är världen. Jag har haft värsta rycket en liten stund här. rensat datorn på galmmla noveller som aldrig blir klara och gamla bilder, även min Bdb rensades på allt gammalt. Jag vill att det ska hända något 2009 inte att det ska bli ett tråk år som det annars kan bli. 2008 var skit bra (Y) Man fick kompisar på våren och det känns som man har känt dom hela livet, man fick en häst som var helt galen men ändå klart bäst, men oxå många blev sjuka. Cancer hit och cancer dit, ålderdom hit stroke dit. Mormor och dom börjar ju bli gamla, tänk om 2009 blir det året mina nära går bort? Fast så ska man inte tänka, man ska tänka frammåt, hela tiden, men det orkar jag inte med.

Var min rensning på datorn ett sätt att radera alla mina misstag som jag har gjort under -08 eller var det en start som en annan människa under -09? Eller var det bara så att jag söker efter något som jag inte kan få? Tankarna går dit igen, till honom, den jävla killen som har förstört en rolig vänskap som fick mig att tappa lusten till saker.

Men nu´ska jag träna lite, måste gå ner massa kilon detta året. Måste

Puss&kram♥

Nyår, och jag är Askungen

Hej på er! Natten spenderades ju som sagt var hos Maffia Bossen, och där var det chill och mys :)

Dagen har varit mycket kort så det jag har hunnit med är lix det och stallet. Men imorgon är det nyårsafton och jag är inburad hemma, kul. När jag frågade om jag fick åka till en kompis, med mamma hemma svarade fint mina päron med varför det? och där var mina nyårs planer borta. Å jag blir så jävla sur på mina föräldrar, inget får jag göra om inte föräldrarna är hemma. INGET Och så frågar dom vrf jag vill flytta till Plönninge när jag börjar gymnasiet, ja gissa? Få lite frihet? Få vara med mina kompisar? Kunna blogga utan att bli livrädd att dom ska komma på mig?  Gaaahh! Blir så störd på dem! Jaja, men jag får väl fira nyår som en helt vanlig 8 åring bara att jag är lite äldre. Nu ska jag slappa lite, ksk sätta på en film elr något

Vad ska ni hitta på på Nyår ? :)

Puss&kram♥

Sitter hos Maffiabossen :O

Hej på er ! Sitter just nu hemma hos Maffiabossen, och hon rullar runt i sängen och jag böörjar undra om jag ska ringa efter ambulans? Men iaf, sorry att jag inte bloggade tidigare i dag men sov till 2 och sedan fastnade jag för en film som gick på tv, och sedan var det full fart till stallet.

Nu sitter jag hos Maffian som sagt va, och jag skriver med mkt konstiga människor på hennes msn, elr inte ?
Vad ska ni hitta på ikväll då ?

Puss&kram♥

Musik

Nu ska jag snart sova, men först bjuder jag på lite bra musik :)




Sagan om Shakespeare och de två Tornen

G o d M o r g o n ska man väll säga när klockan har passerat midnatt ? eller GodNatt? Jaja, skit samma. Har precis sett på lite bra film. Klockan nio började ju två bra filmer, Sagan om de två tornen på 3:an och Shakespeare In Love på 5:an. Sagan hade jag sett förr så jag satte på Shakespeare ist, och jävlar va filmen var bra! Jag blev så fast vid den att jag inte ens bytte över till Sagan under reklamerna, ville lix inte missa något. Och islutet, jag grät ju för fan nästan :O Sjukt bra film som man ska se!


Capture Memories

God dag alla människor. Stödade mitt rum idag, riktigt fint blev det. Igår kväll var mysko här och jag fick fri tillgång till hennes msn, lite kul men alla listade ut att det inte var hon som skrev.. Hur kan det komma sig ? Hahah ! kom även på ett mkt roligt ord som jag skrev till hennes kille, sockerpung.. Haha ! Jag tror det var efter det som han började tvivla lite på vem det var som skrev ;)

Nu ska jag hoppa i duschen och sedan göra en god dipp och sätta mig framför tv och mysa, m&p är på bio en stund i kväll så det blir väll lite sång och gitarr på schemat oxå, Saknat stunderna som jag har haft själv hemme.. men men

vad ska ni hitta på ikväll då? :)

Puss&kram♥

Quick start



Färjade ju håret för någon vecka sedan, och lockarna håller sig kvar ( Ni kan ju glömma mitt ostädade rum :O )


Julklapparna mina

Julklappar
julklapp  julklapp  julklapp  julklapp  julklapp  julklapp  julklapp


Like a dream

Jag vill ha dig nära varje dag.
Jag vill att du smeker min kropp varje kväll
Jag vill komma hem till våran lägenhet varje eftermiddag
Jag vill hålla dig i handen varje förmiddag när vi går och handlar
Jag vill fortsätta drömma om dig

Some say love

Jag är sjukt trött! Även fast mamma väckte mig vid 12, men jag har sovit så sjukt dårligt inatt, haft så jävla ont i en tå! Men i går kväll fastnade jag inne på Bdb´, där jag tänkte att jag kunde rensa lite av alla vänner som lägger upp bilder, satt till halv 3, inte så kul :) Alla lägger upp så sjukt mycket bilder och jag går in varje dag och tänker, imorgon kollar jag. Men så blir det inte, men nu har jag iaf kommit ner till 68 vänner som har uppdaterat, mycket nöjd över mig själv!

Men nu ska jag rensa min säng, den ser ut som jag vet inte vad så fort jag har varit borta några dagar för jag lägger allt som har varit i resväskan i sängen. Och sedan vidare över till datastolen för att nästa dag åka tillbaka till sängen igen, ja sådan är jag. Måste skärpa mig med det.. Nytt nyårslöfte ksk?

Puss&kram♥

Se upp spelnördar

Sitter och spelar Spindelharpan nu, jag har precis kommit upp på den nivån med två färger, röd och svart, och gissa vad? Jag vann för fösta gången :)))

Hihi

Puss&kram♥

Julen är här, men lika fort över.

Hej på er :) Sorry för att jag inte kunnat blogga något men jag har inte haft tillgång till någon data, och då blir det ingen blogg uppdatering. Men det har varit julafton nu, och för mej firades den hos min Morbor och hans flickvän. Haha världens sötaste gamla par var där, snubben var runt 96 och hon lite yngre ^^

I julklapp fick jag lite roliga saker. En kamera (tacktack kära bror :) ) Hörlurar, Sampoo och balsam, Hudgrejs, Necisär (stavning?) Varma tofflor (tacktack Nenne :) ) Underställ, polotröja och presentkort på Smycka för 600 kr. Ja det var mina julklappar iår. Rätt nöjd faktiskt.

På juldagen så spelade jag med piano men var även ute och gick, det var så gött! Lite kallt ksk men inte så farligt. Och staden är så gammal och vacker, hihi massa stora hus och vet ni? Jag tappade för en gångs skull inte bort mig och behövde ringa min mor och fråga vart jag skulle ta vägen för att komma hem igen :) Sedan på kvällen kom Morbor och hans flickvän och så åt vi middag, och jag fick som vanligt göra efterrätten. Det kommer nog kort på det ngn dag när jag har lärt mig hur man stoppar in korten i datan! ( Jag har ju egen kamera nu !! ;D ) Hihi.

Men nu ska jag äta och sedan dra till stallet och pyssla med Z, sedan blir det till att åka hem och se på körslaget, hihi, gammal? Jag vet :P

Puss&kram♥


I Thought I Lost You


Pearls for Girls

Godmorgon fblir det för mig. Men ksk inte för er ? Hahah, men imorgon är det iaf Julafton och då ska alla klappar som ligger under granen öppnas och då ska man försöka se sådär glad ut när man har fått ngt som man tycket är skitfult å så. Men Något som jag saknar iår är Julstämningen var är den ?Jag är sjuk, ingen snö, varmt för att vara jul, och knappt något julpynt. Jag längtar inte ens till imorgon.. börjar bli lite rädd för mig själv !?

men nu ska jag städa, röja undan lite för att sedan försöka få mamma att färga håret på mig :)

Puss&kram♥

The Rocker

H e j s a n s v e j s a n! Varit och julhandlat idag, fick köpt en del och tömde mitt konto, inte så kul. Köpte en stor skjorta, BH, Trosor, Leggings*2, Lösnaglar, Hårfärg, julklapp till mamma och en till brorsan. När jag kom hem drog jag och morsan till stallet och jag red Z en liten stund, gick jättebra idag! När vi kom hem klädde jag och brorsan granen och jag slog in lite julklappar. Efter det såg vi på filmen The Rocker Hahah sjukt kul film!
 The Rocker



Nu ska jag nog snart sova :)

Puss&kram♥

Last Julshow

Nu är julshowen över för iår. Sjukt gott! Nu är skolan över och Julshowen så nu ska jag njuta av mitt lov, bara slappa, vara med kompisar och chilla, g o t t g o t t Men julsowen var mycket lyckad. Pappa tyckte till och med att det var den bästa på flera år, och det känns bra eftersom jag har stått för så mkt. Även Låten som jag och Frida skulle sjunga gick bra, till och med mamma sa  att jag sjöng fint det har hon aldrig sagt förut utan när vi har småpratat om låten har hon typ sagt; men om du låter Frida sjunga så kan du göra som du gjorde i första versen. Kul att höra dagen innan man ska sjunga och brorsan som tycker att man låter som Johan Palm . Så när hon sa att jag var duktig blev jag jätte glad och började rodna ^^, Hahah, ja sån blir jag när jag får beröm av morsan ;)

Nu ska jag sova, upp imogon och åka iväg och handla julklappar med Mobilnörden ;)

Puss&kram♥

Fly On The Wall


Get this party started

J u l l o v : ) Ja folket, jullov idag då:) Göttgött tycker jag att det ska bli! Fick mina betyg i skolan idag, MVG i Svenska, Musik, Idrott & Hälsa, Geografi, Historia och Religon. G i Engelska och resten VG! Rätt nöjd, med tanke på att jag trodde att jag skulle sänka mig i flera ämnen å så.

I kväll har jag varit i en nerlagt skola och haft julfest med klubben, det var sjukt kul men jag har bara mer ont i halsen nu "/ får vila tills på söndag då jag ska sjunga :P

Robin Bengtsson! <3

Robin

Puss&kram ♥

Here I am

Nu är du borta för alltid. R.I.P Moster Maj <3




So sick of love songs

Igår var jag och kollade på Robin, Kevin och Alice från Idol! Underbaraste pappa körde mig, Erika och min kusin stog och tittad epå när Robin sjöng Mercy, Alice These Words och Kevin Gimme, Gimme, Gimme och vinnarlåten. Rätt bra lix! Robin är  sjukt söt! Hihi, sedan åt jag och Erika på Donken, har inte ätit där på jätte länge, och det var kletit.. Sedan gcik jag in på Gllitter och köpte en ring och sedan spenderade vi 30 minuter inne på Coop xD Hahah. Men det var kul! :P

Denna dag har varit helt sjuk. Vi hade frukost med klassen i svenska salen idag så så fort jag kom till skolan fick jag springa ner över och köpa kaffe som jag hade lovat att ta med mig och sedan satt vi och fikade, muummmsss! :P Sedan sjung vi singstar och efter ett tag kom 8:na in och sjäng lite dom med, fast inte så mkt ;) Efter de så såg vi på klart på en skit sjuk film, men den var bra. Efter maten hade vi håltimma och efter den skulle vi ha spanska, med film, men vi pratade med lärarna så att vi fick  gå så vi slapp vänta. Så jag och mina livakter gick neröver och gissa vad jag gjorde ? Jo Jag tog hål i örat och jag s v i m m a d e inte så som jag nästan gjorde förra gången haha! Sedan fick vi tre sitta och vänta på bussen ett bra tag, den kom ju inte :@ Men så ringe snövit hem och så kom hennes morsa och körde hem oss. :)

Nu sitter jag och lyssnar på Det bästa från Idol 2008 skivan som Idolerna signerade igår, hihi. Ska nog snart gå och sätta på någon film, jag är "ledig" ikv lix, och varför inte jnuta av ledigheten? Bilder på Robin & resten kommer ksk någon dag! :)

Puss&kram♥

Trust me Rose

Förlåt! jag måste skärpa mig med bloggandet, det är så mycket jag vill få skrivet men ändå saker som jag inte kan lägga ut här för att inte trycka ner någon. Men kortfartat blir det lita av dagarna:
Lördag var helt okej, klassen var här och en av mina killkompisar är livrädd för älgar, haha!
Söndag fick gå upp tidigt för julshows träningen, som jag tror kommer köra i botten iår! ingen är där å tränar så jag orkar inte mer heller, och skäller jag på dom bara dom skrattar och säger "haha titta hon är sur" inte så kul att höra, sårar så jävla mycket, fastän dom bara säger det på skoj
Måndag Hände inte så mycekt, var i skolan och chillade där, sista sånglektionen för iår oxå, buhu
Tisdag idag, har inte hänt så mkt, elr jo. P, kom hem från thailand igen och det var kul. Hade även håltimma på NOn så jag, J & A gick ner för att köpa julklappar, det blev en till mamma ich en till pappa ^^. Sedan var det slapp resten av dagen. På eftermiddagen när jag kom hem satte jag på Day after tomorrow som är en sjukt bra film! Sedan blev det stallet och jag vågade rida runt lite på hästen, whihi lix! När jag kommer hem och sätter på 3:an går världens bästa film! T i t a n i c jag älksr den filmen, det är den bästa som någonsinn skapat! Jag kan sitta och säga exakt vad som kommer hända och näsan vad dom säger!

Men nu ska jag sova, imorgon blir det ksk att se Robin "live", whihi! Hoppas!

Puss&kram<3

Lussebulls time!

G o d m o r g o n , g o m i d d a g , g o k v ä l l  Igår var det One tree hill maraton hos Frida, men vi fick inte igång skivorna så det blev till att titta på idol finalen ist, och Grattis Kevin du skulle vinna och du vann, men jag saknade Robins närvaro på scenen, buhu. Vi åt gottgott med räker och grönsaks dipp, muums! Vid två kom pappa och hämtade mig då jag inte fick sova över. Förstår inte vad det är med mina päron, jag vill att de ska lita på mig lix, men det gör dom inte. och när jag kom hem började jag att städa, då jag var jätte pigg! För ikväll kommer delar av klassen på besök, kulkul! och vet ni? För första gången på jättelänge bakar mamma lussebullar :P yäy, lix! hihi

Men nu ska jag fortsätta med städningen och sedan dra mig till stallet!

Puss&kram<3

Let Me Fall

En av alla ryttares rädslor är att rida sönder sin häst. Men det tar ett tag innan man inser att man är där. Och man behöver de orden från en annan: Jag tror inte det ligger så mycket runt hästen.. Sedan får man titta på medan en EM ryttare rider sin häst. Och varje gång man ser framstegen vill man bara sitta på. Men rädslan över att sätta sig på hästen igen och göra samma misstag ligger hårt virat runt hjärtat. Man rider som man alltid har gjort. Ska hästen behöva lida för ryttarens fel?


Puss&kram <3

Musik




I give you everything I have, the good, the bad

H e e j p å e r!  Onsdag idag. Förlåt att jag inte har bloggat tidigare men jag har inte orkat lix. I söndags så pluggade jag hela förmiddagen och sedan åkte jag till stallet. I måndags har ju jag sånglektion efter skolan och sedan går jag på körskolan, och jag har nu gått 7 gånger, bara uppkörningen och teoriprovet kvar :)

Igår så var det min födelsedag :):) + att vi hade volleyboll tunering som vi slutade tvåa i! Sjukt kul äre! 8orna dömde och jag vet hur det är att dömma 9:or och de var sjukt duktiga! Men mitt lag blev värkligen utklassade i finalen, buhu. Efter skolan var det hoppträning för Jossan och det gick bar, hoppade inte så högt och så mkt men det gick bra och han gjorde det jag sa åt honom att göra

Men idag är det onsdag och jag sitter hemma och pluggar medan mamma är i stallet och tar hand om hästen. Religon prov imorgon och biologi prov på fredag, inte så kul men sedan är det över! och det kommer bli gött.
 
På fredag ska vi ha One tree hill maraton hos galningen, kommer bli sjukt kul som alltid! på lördag vetta fan vad som händer men jag hoppas att det blir något roligt! oc på söndag blir det träning inför julshowen, hoppas att det kommer lite folk då...

Men nu ska jag fortsätta plugga och vid nio blir det Grey's Anatomy!

Puss&kram <3


Två världar

H e j s a n S v e j s a n :) Dagen började med att jag fick gå upp vid 8!! -.-' inte så kul men jag fick fara iväg till stallet där jag red ut med Karro, som btw var med i tidningen idag! och hör och häpna, Z kan hoppa över diken, inte bara kliva rakt ner i dom och köra mulen i backen och sedan skaka på sig som "va fan var det något där?!"  haha jaja, han är som han är! Sedan kom mormor, morfar, Mille och Pia hit och vi åt lite bullar och drack kaffe. Pappsen och brorsan var även och hämtade min moppe idag :)) kul! Hihi men jag vågade inte köra den pga snöslasket här på bonnelant. Sedan kom farmor, farfar och min lilla kusin på ksk 8 år, h o n ä r b r a p å a t t p r a t a m k t, om man säger så. men de firade mig och jag fick nästan ihop till hälften av vad moppen kostade. Sedan fick jag en snuperduper snygg tröja av min brors flickvän och ett snyggt halsband av min mormor. Puss på det!
När det bara var några kvar satte jag, bror och hans flickvän på Saving private Ryan, sjukt bra film som ska ses! Hihi!

Men nu ska jag bädda om, man måste byta lakarn och sånt varje dag när man har svinkoppor, och sedan sussa lite. imorgon blir det massa plugg! :O

Puss&kram<3

Hejdå!

Hejdå Robin! Visste att du skulle åka ut idag, även om jag inte ville det, men sånt är livet. Du kommer ändå få ett skivkontrakt och jag kommer lyssna på din röst! Kevin kommer vinna idol 2008, är 110% säker! och Alice kommer storgrina när hon losar, som anligt och efter det kommer det komma massa "Han sa så, Hon var elak" och bla bla bla! Men nu ska jag sova, upp åtta imorgon för att släppa ut hästarna och sedan blir det tårta med släkt.
Men innan jag stänger av datorn ska jag visa en snygg kläning jag har hittat på Gina. Lukar Nyår om den..klänning från Gina

Puss&kram<3

Survival Guide

Fredag igen, GUUUD va tiden går fort!  Tänk att förra helgen var jag hos Becka och hade skit sköj!  Denna helgen blir mindre kul kan jag ju säga, ikväll blir det städning och pluggning då mormor, morfar, farmor och farfar ska komma och gratta mig, jag fyller ju lix på tisdag :P


Ikväll blir det idol, kulkul :) Hejar på Robin som vanligt! Hoppas nu att han går vidare! Här kommer några heta låtar just nu!



Puss&kram <3

When it's was me and you

haha igår på bion! Lite roligt vare allt, det var jag och tre av mina kompisar och en massa små ungar xDD Men jaja, det var rätt så bra, men musiken hade lyft sig otroligt, mycket bra musik, satt hela kvällen och sjöng på låtarna. Men själva filmen känndes väldigt mycket som en efterföljare.

Imorgon ska jag få dömma 8orna när dom har volleyboll tunering, fick dömma niorna förra året och det var kul och när de frågade mig igen sa jag såklar Ja, haha, missar ju engelskan och spanskan :)), btw så var maggan på bra humör idag på lektionen, hihi.  

Nu ska jag skriva lite på min engelska som ska vara inne imorgon, och hoppas hoppas på att jag höjer mig till iaf ett vg-, jag kommer sänka mig i så många ämnen detta året så det är inte sant, Så nu ska jag forsätta plugga!

puss&kram <3


R.I.P

Sorry för att jag inte har bloggat på några dagar men det har bara varit för mycket! Två prov och en jävla massa uppgifter! Jaja och i måndas kväll gick Moster Maj bort, hon fick en stroke för någon vecka sedan och nu så, ja nu är hon borta. Ha det bra i himmelen säger jag till dig,

Nu ska jag äta lite och sedan ska jag på bio med tjejorna, lajban som min mormor säger kommer det att bli, vi ska på HSM 3 och spana in den med alla småbarn elr något :) Haha! Jaja kul ska det bli!  Men nu ska jag plugga lite engelska en pyttestund och till det ska jag lyssa på en jävligt bra plugglåt, haha ksk inte, men det hör ju till HSM elr hur ?:P !



puss&kram <3

RSS 2.0