-.

Jaf visste inte vad jag skulle vänta mig, inte alls. Men nu, när jag har slått igen boken och vet att det är den sista känner jag mig tom. I tre veckor har jag left mig in i en fantasivärld, med vampyrer och varulvar. Det har kännts som om min kropp har suttit där jag satt mig men medan mitt sinne och min själ har varit ngn annan stans, de har varit i Bellas kropp. Jag har känt lycka, besvikelse, sorg och otrolig kärlek när jag läst. Jag har kunnat släppa verkligheten för ngra timmar och bara kunnat leva genom ngn annan, och jag tvivlar inte en sekund om att jag vill göra det igen

090517

"Mamma, pappa och mina vännder kommer ialla fall att veta om den viktigaste delen av mitt val, den enda jag kan avslöja för dem. De kommer att veta att jag har valt dig, att vi är tillsammans. De kommer att veta att jag är lycklig, vad jag än gör. Jag tror det är det bästa jag kan göra för dem"

..

Jag trodde aldrig att kniven skulle gå så djupt in i min kropp, och aldrig trodde jag att den skulle fastna

life!

Tiden går. Även när det känns omöjligt. Även när varje sekund tickar förbi likt pulserande blod under ett blåmärke. Tiden går ryckvis, ibland fort och ibland sankta, men den går. Till och med för mig.

måste få skriva

Jag vill bara gråta, skrika så högt som jag kan utan att ngn hör, jag vill inte ha ngn där och frågar hur det är. Jag mår inte bra, inte alls, jag har mått såhär en gång förut, och då skadade jag mig själv och jag vill inte göra det, inte igen. Jag måste skriva, jag kajn inte pr med ngn, jag vill, men jag kan inte. Jag vet inte vad det är som får mig att må såhär, jag har ingen aning, därför kan jag inte prata med ngn, jag vill men jag kan inte.
Mår jag kasst för att jag läste en bok som betydde såå mkt för mig? Som fick mina känslor att svalla totalt. Jag passar inte in i dagens sammhälle, jag gör det inte. Jag vill slå ngt så hårt att mina knogar börjar blöda, jag vill inte stanna kvat här längre. Det är dags för mig att förflytta mig och jag ska, men inte än, inte än.
Jag vill gråta men det kommer inga tårar. Inte en enda, inte en enda

Nu ska jag iväg och festa, kvällen blev förstörd den oxå. Och jag längtar tills jag får svaren,

RSS 2.0