Söndag kväll

Satt och letade efter lite kläder igen, jag har ju inga pengar jag kan handla för så det blir att titta och drömma sig bort.

Svart klänning utan axlar tyckte jag var skitsöt :)

Klänning från topshop

Lite annan form, men fastnade iaf :)

Klänning från Nelly.com

Denna vill jag köpa! Gud va fin den ser ut att vara!
Klänning från Nelly.com

Today I'm wearing this! Sjukt coolt linne ! :P
Tröja från Nelly.com

Köpte ett par Kyra byxer idag, rabatt på nästan 1000 spänn så jag köpte dom! Hihi busig som jag är. Nu ska jag sova och be till gud att musikprovet går bra imorgon! :O

puss&kram <3

MusikMusikMusik

Eftersom bästa Erika lärde mig att lägga upp massa klipp så kommer här lite bra låtar :)

Rihanna fest. Justin Timberlake- Rehab, hör och häpna, jag gillar den :)


Pink- Sober, Fastnar i huvudet efter några gånger! :)
Light On (Official Music Video)

David Cook- Light on, Brabrabrabrabra! (: Gillar snubben.

JAAAAAAAA! :)



Johan åkte ÄNTLIGEN ut ur idol 2008! Robin är då fortfarande kvar! Bäst är han!

Tack för en underbar kväll!

Vill bara skriva fem ord idag.
Tack för en underbar kväll!

Jag är bäst!

Okej, tråning idag för julshowen inte så många där men.. och det var så segt! vi böjade vid 11 och var klara vid halv 2! jaja, nu ska jag äta, stallet och sedan dra till J, för att göra mig iordning för en rolig lördag :)

Hahah, jag måste bara berätta en sak, lite småkul sådär. Men mamma och pappa var inte hemma i torsdags natt och såfort sista föräldern sa hejdå och stängde dörren kastade min underbara bror en pankaka i huvudet på mig, jag kastade så klart den tillbaka tillsammans med lite fruktrester. Då blev det bråk! haha, han knuffade ner mig på golvet bredvid våran hund har sitt vatten, och gissa vad han gör sedan? han häller ut vattnet på golvet för att sedan trycker ner mitt huvud i snuskigt äckliga vattnet då blir jag såklart inte så glad utan börjar slå allt vad jag har och då reser sig snubben upp, tar sin mobil och låser in sig på dass. Men vet ni vad han glömde? Pannkakan som jag snällt la i hans jackficka utan att säga något. När vi slutade bråka och satte oss för att plugga igen glömde jag helt bort maten som låg i hans jacka och jag kom på det var det morgon och han i skolan, hihi inte så snällt kanske men men ^^ Han hittade den sedan vid lunch. Hahah! Ingen bråkar med mig söger jag bara!! :)

puss&kram<3

Skola

Jag var så trött att jag orkade inte blogga när jag kom hem från skolan igår. Jag satte mig vid tvn och tittade på CSI och nästan somnade. Var rätt skönt, sedan så sussade jag :)

Nu sitter jag i skolan och hör och häpna, jag har inte SO, fast, jag skriver om 2vk igen, haha, fast jag ska jobba lite matte nu, eftersom vi har vip.


Skola

Skola idag då, sitter och på 2vk igen då :) Haha lyssnar på Robins låtar på tv4.se och njuter, haha har man inget bättre för sig så blir det detta. Ikväll blir det sånglektion och sedan körskolan, kulkul :P

Puss&kram <3

Never learns to dance

Okej, nu orkar jag inte mer, har suttir hemma två helger i rad! Det börjar blir väldigt trök! När blir det lovsånger och ölspel nästa gång ?

Hittat lite mer kläder nu.

Klänning från H&MKlänning från Gina
Tycker om den röda om det hade varit två axelband och rosetten vid midjan ist, annars tyckte jag den var fin, vad tycker ni ? :)

Puss&karm ♥

Some say love

Godmorgon, eller god middag kanske man ska säga eftersom klockan är efter ett, hihi :) Idag är det söndag och det betyder att det är skola imorgon, inte så kul, och eftersom jag var sjuk i fredas och inte fick med mig några böcker hem så har jag inte kunnat plugga på matten som jag behöver! VI ska ha prov nu på fredag och jag fattar ingenting! Ekvationer är inget för mig säger jag bara.

Förlåt för att jag inte bloggade igår, hade träning inför klubbens Julshow vid 11 (där typ ingen dök upp!!!! :@@@@) och sedan stack jag direkt till stallet och red ut en sväng, och sedan fastnade jag till The Sims, det är gött kul (Y) och sedan dök födelsebarnet och hennes syster upp och så tittade vi på film, John Tucker must die, och Happy Gillmore Kulkul :)

Idol i fredags, hmm, var lite glad att Anna åkte ur, gillar inte hennes röst så mycket längre men när åker Johan? Johan skulle åkt ur i stället för Robin E och Anna denna vecka, nästa Robin och sedan Alice och sedan skulle det stå mellan Kevin och Robin B, för de är klart bäst! Robins röst är, den är helt jävla underbar! ryser när han sjunger! :)

Får även CP på bloggen då jag inte längre kan lägga upp bilder :/ Blir idiot på det!!!! :@

Puss&kram ♥

Sjuk

Okej, går kväll var ingen höjdare och jag skulle gjärna hoppat över den, men men. Först så blir mamma sur för att jag behöver plugga och jag inte kan följa med till stallet, sedan får jag en diskution med min far om mitt pluggande, inte kul, sedan får jag reda på att jag inte kan rida och sisst så gör jag sönder dassstolen. Låter inte så bra vah ?

Idag vaknade jag skittidigt och trodde att jag hade mensvärk! Så fel, hela min mage vred sig och jag trodde att jag skulle spy hela tiden, efter en stund orkade jag inte mer så då reste jag mig och gick runt men bättre bev det inte. Så det blev ingen skola för mig idag, fast nu mår jag bättre, och det är väl bra :) fast det blir ingen kul, fredagskväll. Den blir nog tillbringad med min mamma och pappa, då brodern och hans tjej ska ner till halland, hoppas att ni får det gött! :)

Nu ska jag plugga lite då hela min dag har gått åt till The Sims 2, sjukt kul spel som man inte kan dra sig ifrån! spelat sen 1, hihi :D

Puss&kram <3

Some days I'm a super bitch

Hej på er !
Dagen har varit helt okej. Började då inte så bra då jag försov mig och höll på att missa bussen och väl i skolan skule jag iväg till nästa skola, bara det att den bussen var mycket försenad! inte så kul nu när det är så kallt. Väl på plast fick vi se på en musikal, och jag är kär i rösten! Elr kan man bli det? Sedan var det lunch på andra sidan jordklotet oh sedan tillbaka till skolan för att få gå runt och kolla på alla olika pogram. Hände allt lite småkomiska saker ;) Nu sitter jag och pluggar svenska, 2vk ni vet ? Känns lite som om jag tjatar om det men jag älskar historia, och jag har lite press på mig om jag vil behålla mitt goa betyg som jag har där. Vill ni höra första stycket?

Jag förstod inte vad det var med honom, han gick bara av och an i rummet som om han väntade på någon eller något. Ljus kom från dörrspringan och jag reste mig upp ur sängen, men tände inte sänglampan för att inte väcka min syster som låg och sov så tungt. Jag smög fram till dörren och försiktigt tryckte ner handtaget och öppnade den. Ett ljus stod på bordet och dess låga lös upp det vita bordet och fick väggarna att skifta färg. I mörkret vid fönstret stod han, Benjamin, min far. Han stod och tittade mellan de två gardinerna som var ihopdragna. Han hade ett fast tag i det högra gardinstycket och hans ansikte reflekterades i ljuslågan.

"Pappa?" Frågade jag tyst. Han vände sig om och hans ansikte var blekt men han släppte fortfarande inte gardintyget.

"Gumman, varför sover du inte?" han släppte gardinen och gick fram till mig. Hans alltid så mörka ögon avslöjade att han hade gråtit. Han la sin stora hand på min kind, och med den andra tryckte han mig in i sin famn.

"Pappa, vad är det som händer. De kommer hit, eller hur?" Han förde mig bort från honom, hukade sig och tittade rakt in i mina ögon.

"Älskling, älskade lilla tös, inget kommer att hända dig här" Jag sänkte min blick, tittade på hans fötter.

"Snälla du, titta på mig" sa han med sin alldeles egna röst, den som bara han kunde få. Hans stora hand tog mig under hakan, lyfte sakta upp mitt huvud och med den andra handen torkade han bort mina tårar som sakta strömmade ner för mina kinder. Han kysste mig ömt på pannan och sedan reste sig upp, släkte ljuset och gick bort mot fönstret, tog tag i gardinen och sa:

"Inget, jag lovar" innan han var uppslukad av mörkret.

Kasst kasst jag vet, tappat hela finessen med att skriva, hela texten bygger på och, men, när, han, sedan och massa skit! Och det ska vara inne nästa vecka, hjälp! Nej nu får jag fortsätta skriva ha det bra :)

Puss&kram <3


But it won't last forever

Jag har varit så inställd på det hela tiden efter vårt bakslag, att du skulle bort trots din kapacitet och ditt underbara beteende, men när jag ser dig tömmköras och så går du så sjuk bra börjar jag fundera, ska jag ge upp?

Kväll, nu måste sova! Upp 6 imorgon, som vanligt och då ska jag på Öppethus på ett gymnasium i närheten, ska bli kul, framför allt att se hur alla mina kompisar har det som går där :)
Sov gott och komentera på (y)

Puss&kram <3

Tekniskt fel

Hejsan igen. Skolan har varit helt okej idag. först teknikprovet, som jag skev inte gick så bra, sedan var det SO, där en tjej som hade varit i Spanien fick berätta lite om sin resa och sedan fick alla jobba på sina förjupningsuppgifter som vi har under perioden andra världskriget. Sedan var det mat, jag var hungrig som vanligt och det var blä mat igen, så lunchen bestod av päron (tack gode gud att frukt finns att äta!!!) och knäckebröd (tacktacktacktacktack!!)  sedan var det matte, utan lärare, rätt gött, för jag och ett gäng satt i grupprummet och köra hänga gubbe! ;) sedan, det bästa på hela dagen, Idrott med trampett och jag gjorde frivolt!!!! sedan håltimma! :P så serare blir det stallet och efter det Greys Anatomy!! :))

Puss&kram <3

Teknikprov

Prov idag på tekniken, gick,, hmm.. inte så bra. Fattar inget men jag hoppas att jag får behålla mitt G iaf, annars får jag skämmas! Nu ska vi ha SO en stund sedan blir det mat! muuuummmsss! Jag är hungrig! :)

Puss&kram <3


God Morgon!

God Morgon. Hann inte blogga igår kväll, satt och nördade CSI, bra avsnitt tycker jag och idag har jag sovmorgon så jag hinner blogga nu, på morgonen. Om en stund ska jag släppa Vakna Med The Voice och sätta i mina linser, kasta på lite smink och sedan ut i regnet.
Ha en bra dag! :

Puss&kram <3

Skoldag

Skola ida då, men hann med bussen i morse och det är jag glad över. Eftersom jag missade den två gånger förra veckan, vilket inte är så bra men jag överlevde. Nu ska jag ha so och ha lektion om Andra Världskriget, vilket jag tycker är kul! Haha. Sedan musik. Nu börjar lektionen!!

Puss&kram <3

Kläder, kläder, kläder

Klänning från Lindex

Letar som en ganing efter kläder! Hittade denna söta på Lindex, vad tycker ni ? :P

Puss&kram <3

All I Want For Christmas.

Hm, är det bara jag eller börjar ni också börja fundera på vad ni ska ha på er på Julafton? jag har tänkt på det länge nu men nu kännder jag att jag vill iväg och handla! Vill ha något svart med ryggurringning tror jag, men den får absolut inte kosta mycket, jag har ju moppen att betala oxå! Vet ni vad ni ska ha på er än ?

Puss&kram <3

You got me hypnotized

Söndag idag då, måste lära mig att gå upp när jag vaknar och inte försöka somna om för då blir klockan mycket! Och i natt drömde jag om något så underligt, hur man nu kan drömma ngt som jag drömde, tänker då inte nämna det här ;) Men nu sitter jag och fixar med Julshows programmet, det är ett jävla pussel ska ni ha klart för er! Sedan blire stallet där en tjej ska rida min häst. Underbaraste och jag har fått problem igen, och jag orkar inte med mer av de! Hur ser eran dag ut ?

Puss&kram <3

Lördag 15 november

Do you ever think when you're all alone
All that we can be, where this thing can go
Am I crazy or falling in love?
Is it real or just another crush?
Do you catch a breath when I look at you?
Are you holding back like the way I do?
'Cause I try and try to walk away
But I know this crush ain't goin' away

David Archuleta Crush
Sjukt bra låt som man ska lyssna på!

http://www.youtube.com/watch?v=yff9nCctMkg

Som ni har märkt har jag tagit bort alla gamla inlägg, kände för att brja om lix :)

Puss&kram <3

En annan människa

Ja, tänkte börja blogga igen, kände att det kunde vara kul, men jag kommer bara fortsätta på ett vilkor, ni måste lämna en komentar innan ni går, inte så jobbit va? :P

I skolan har vi precis sett klart på Anne Franks Dagbok och det känns som om det har ändrat mitt liv. Den var hemsk! Så mycket känslor som jag fick i min kropp har jag inte fått på länge men ändå kunde inte några tårar komma utan jag bara satt där, Ni som inte har sett den, gör det!

Puss&Kram <3Anne och Margot Franks Grav!

RSS 2.0